top of page

Personvernerklæring

Sist oppdatert: Januar 2023

Denne personvernerklæringen regulerer bruken av nettstedet https://wwwojmiljeteig.no (nettstedet), som eies og drives av OJ. Miljeteig AS (oss, vi, vår).
Denne erklæringen gjelder for alle besøkende, brukere og andre som får tilgang til nettstedet (brukere).

 

Innsamlet informasjon

Vi kan samle personlig informasjon fra brukere på ulike måter, inkludert, men ikke begrenset til, når brukere besøker vårt nettsted, registrerer seg på nettstedet, fyller ut et skjema og i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, funksjoner eller ressurser vi gir tilgjengelig på vårt nettsted. Brukere kan bli bedt om ,dersom nødvendig, navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer. Brukere kan imidlertid besøke vårt nettsted anonymt. Vi vil samle inn personlig identifikasjonsinformasjon fra brukere bare hvis de frivillig sender slik informasjon til oss. Brukere kan alltid nekte å levere personlig identifikasjonsinformasjon, bortsett fra at det kan hindre dem i å delta i visse nettstedsrelaterte aktiviteter.

 

Bruk av informasjon

Vi kan bruke informasjonen som samles inn fra deg til følgende formål:

  • Å tilpasse brukeropplevelsen ved å bruke informasjonen din for å forstå hvordan våre brukere som gruppe bruker tjenestene og ressursene som tilbys på vårt nettsted.

  • Å forbedre vårt nettsted for å bedre tjene deg.

  • Å sende periodiske e-poster om bestillingen din eller andre produkter og tjenester.

  • Å følge opp etter korrespondanse (e-post eller telefonhenvendelser).

 

Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke utifra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsføringsloven slik loven har vært i Norge i mange år.  Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger.

 

Tredjepartsnettsteder

Brukere kan finne annonser eller annet innhold på vårt nettsted som lenker til nettsteder og tjenester til våre partnere, leverandører, annonsører, sponsor, lisensgivere og andre tredjeparter. Vi kontrollerer ikke innholdet eller lenkene som vises på disse nettstedene og er ikke ansvarlig for praksisene som anvendes av nettsteder som er koblet til eller fra vårt nettsted. I tillegg kan disse nettstedene eller tjenestene, inkludert deres innhold og lenker, endres kontinuerlig. Disse nettstedene og tjenestene kan ha egne personvernerklæringer og kundeservicepolitikker. Browsing og interaksjon på ethvert annet nettsted, inkludert nettsteder som har en lenke til vårt nettsted, er underlagt det aktuelle nettstedets egne vilkår og politikker.

 

Barnebeskyttelse ved bruk av Internett

Vi er i samsvar med kravene i COPPA (Children's Online Privacy Protection Act), vi samler ikke inn noen informasjon fra noen under 13 år. Vårt nettsted, produkter og tjenester er alle rettet mot personer som er minst 13 år eller eldre.


Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen når som helst og av hvilken som helst grunn. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å oppdatere "Sist oppdatert" datoen for denne personvernerklæringen. 

 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss på mail oj@ojmiljeteig.no.

bottom of page